PRODUKTER

PRODUKTER


I Frisør Nord skal velvære og sundhed gå op i en højere enhed. Vi udvælger nøje produkter ud fra vores erfaring og med et ønske om at tilbyde det bedste til vores kunder.

Med gennemgående rådgivning, opnår du de ønskede resultater, af din skræddersyet hårplejerutine.

Din hårplejerutine vil derfor være effektiv og virksom, samtidig vil den give dig følelsen af velvære

- hver dag.

Produkterne er udarbejdet under et koncept, som passer særlig godt på vores klima.
Vi har udvalgt produkterne ud fra vores høje krav til dets effekt og ikke mindst - med vores hjerte. 


Som kunde i Frisør Nord vil du få oplevelsen af de professionelle produkter under din behandling. Efter vejledning vil du have muligheden for at købe produkter af kvalitet, som rækker langt over kvaliteten af produkter fundet i supermarkeder.


DAVINES


Davines, som blev grundlagt i Parma, Italien, i 1983 af Bollati familien, er en produktserie af højkvalitets produkter. De er udvilket i den ånd som Davines fra begyndelsen har fokuseret deres virksomhed omkring: at tage vare på jorden og at producere bæredygtige kvalitets-hårprodukter.

Et af Davines´tiltag er miljøvenlig emballage, for at tage være på miljøet. På produktionsfacaliteterne i Parma benyttes 100% ren energi, der kommer fra solen, vinden, vandet og jorden. Uudtømmelige energikilder, som ikke udleder CO2 og forurener.


DAVINES´PRODUKTSERIER:


ESSENTIAL HAIRCARE 


Seriens produkter indeholder en høj procentdel af let nedbrydelige naturligt udvundne ingredienser, som alle er dyrket lokalt i Italien. Alle produkter er sulfat- og parabenefri, og emballagen er produceret med en minimal mængde af plastik.

Hver enkel Essential Haircare familie har et særligt kendetegn og funktion: pleje, fugt, volumen, glans, beskyttelse, elastitet, blødhed og daglig pleje.

Produkterne har det fælles mål at beskytte håret mod udefrakommende faktorer samtidig med, at de giver et synligt resultat med det samme.


NATURELTECH 


En produktserie af problemløsere til hår- og hovedbundsproblemer.

Videnskabelig innovation forstærker naturens egenskaber. På Davines´ laboratorier har de skabt den perfekte synergi mellem natur og teknologi, ved nøje at udvælge de allerbedste råmaterialer og kombinerer dem med den mest avancerede videnskab og forskning. 

Alle produkter i serien er fri for parabenere og sulfater.


OI 


Lille eksotisk produktserie af plejeprodukter, der kan anvendes til alle hår- og hudtyper.

Produkterne har en fyldig tekstur og en sofistikeret luksureiøs duft. Alle produkterne i serien indeholder Roucou olie, som har en anti-aging effekt samt bekæmper frie radikaler. Serien er sulfat- og parabenefri.