BEHANDLINGER

KLIPPEBEHANDLINGER:

Dameklip inkl. vask og føn - 406 ,- 


Herreklip inkl. vask og føn - 352 ,-


Børneklip (0-4 år) - 202 ,-


Børneklip (5-12 år) - 288 ,- FARVEBEHANDLINGER:

Babylights fra 881 ,-


Balayage fra 972 ,-


Highlights/Lowlights fra 572 ,- 


Helfarve fra 517 ,- 


NB: Alle priser på farvebehandlinger er vejledende. For konkret pris, bedes du ringe til os på tlf. 56632036 eller besøge vores onlinebooking.


TREATMENTS:

Frisør Nord's Treatment:
Frisør Nord's Treatment behanling 45 minutter - til dig som ønsker velvære til hår samt hovedbund. Med en kyndig gennemgang af din hovedbund og dit hår, skræddersyer vi din treatment behandling efter dine ønsker og behov.

Behandlingen består af - gennemgang af hovedbund og hår, 10 minutters hovedbundsmassage med skræddersyet kurbehandling efterfulgt af 20 minutters varmebehandling. Ved endt kurbehandling påføres tilpasset conditioner.
Eventuelle tillægprodukter til hovedbund/hår påføres alt efter hvad vi har vurderet ud fra dine ønsker og behov (indgår i prisen).
Afslutningsvis styler vi dit hår efter ønske, så du forlader salonen med et velplejet hår og du vil være klar til dagens gøremål.


Treatment behandling kan kun tilvælges ifm. anden behandling.


299 ,-

Frisør Nord's Keratin Treatment:
Opgradér din treatment behandling til Frisør Nord's Keratin Treatment behandling, bestående af 5 aktive keratinprodukter.

Du får - renset dit hår med Nourishing keratin shampoo. Herefter tilføres Nourishing Keratin Wonder (et antioxidant som forstærker og beskytter hårfiberne) og Nourishing Keratin Booster (et koncentreret vegetabilsk keratin produkt som genopbygger håret), dette indvirker i 10 minutter. Dernæst masseres Nourishing Vegetarian Mask ind i håret med 10 minutters hovedbundsmassage (kuren varmebehandles efterfølgende i 20 minutter).
Ved endt kurbehandling påføres Nourishing Miracle conditioner.

Keratinbehandling er til dem som ikke vil gå på kompromis, til dem som har et beskadiget hår eller dem som vil sørge for at håret altid er modstandsdygtigt og sundt.

Perfekt i kombination med farvebehandling eller som ekstra luksus til klippebehandlingen.


Treatment Keratin behandlingen kan kun tilvælges ifm. anden behandling.


419 ,- 

Bryn og vipper:

Farvning af bryn inkl. ret - 192 ,-


Farvning af vipper - 192 ,-


Farvning af bryn og vipper inkl. ret af bryn - 342 ,- 


Retning af bryn (uden farve) - 52 ,-